Ingeborg van Waes, Orthopedagoog Generalist

Ingeborg is in 2008 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool Pedagogiek. In 2011 heeft ze de masteropleiding Orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond. Haar postmaster opleiding tot Orthopedagoog Generalist heeft ze in 2022 afgerond.

 

Registraties

  • BIG-register nummer: 59930987431
  • AGB code zorgverlener: 94111830

Achtergrond

De afgelopen jaren ben ik als orthopedagoog in de GGZ en als docent binnen het hoger onderwijs werkzaam geweest. Op beide werkplekken heb ik mogen werken met jongvolwassenen die in de bloei van hun leven staan, maar ook worstelen met wie ze zijn en wat ze willen. Deze tijd kan dan ook gepaard gaan met veel stress, paniekgedachten, somberheid en onzekerheden.

Graag kijk ik met je mee naar wat jouw drijfveren zijn, wat jij nodig hebt om ontstane patronen te doorbreken of juist meer rust te ervaren door te accepteren dat bepaalde dingen zijn wat ze zijn. Ik vind het hierbij belangrijk om vanuit een gelijkwaardige relatie te werken.

Binnen mijn werk maak ik gebruik van technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Systeemtherapie en Schematherapie.