Dorianne Hoek, Psycholoog

Mijn naam is Dorianne en ik ben werkzaam als psycholoog bij Stroomlijn. Ik sta positief en enthousiast in het leven. Als psycholoog heb ik een warme, niet oordelende houding, gecombineerd met een actieve aanpak. Ik vind het belangrijk dat je je gelijkwaardig, gezien en gesteund voelt in ons contact.

In 2016 studeerde ik cum laude af aan de UvA, waarna ik ben gaan werken bij verschillende GGZ instellingen. In 2020 richtte ik een eigen praktijk op, genaamd Psycholoog To Go, waar ik ook werk.

Ik heb ervaring met de behandeling van verschillende klachten, waaronder angstklachten, somberheid, dwang, burn-out, trauma, negatief zelfbeeld en lichte vormen van persoonlijkheidsproblematiek. Ik maak de behandeling graag persoonlijk op maat, waarbij ik technieken combineer vanuit CGT, ACT, EMDR, ImRs en Schematherapie.

Naast mijn werk houd ik van voetballen, hardlopen en salsadansen - een manier om mijn werk weer even los te laten en in balans te blijven. Ook ik ben wel eens in therapie geweest, hierdoor weet ik hoe het is om aan de andere kant te zitten en hoe waardevol dat kan zijn. Je bent van harte welkom om bij mij therapie te starten.