Heb je al een verwijzing en weet je zeker dat je bij ons wil starten? Klik dan op aanmelden en ga direct naar het aanmeldformulier. 

Meld je direct aan of plan eerst een vrijblijvende kennismaking

Plan belafspraak

Wil je graag meer informatie over ons aanbod, vergoedingen of de wachttijden per zorgverzekeraar? Kijk op deze website voor de actuele informatie. Toch nog vragen? Plan dan vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking in de online agenda van GZ-psycholoog Ellen Klerks. 

Tijdens het telefoongesprek is er ruimte voor jouw vragen en bespreken we kort of ons aanbod bij jou past. Het gesprek duurt ongeveer 10 minuten. 


Spreekt ons aanbod je niet aan? Geen probleem. De kennismaking is vrijblijvend en er zijn in dat geval géén kosten aan verbonden.  


Direct aanmelden

Weet je al zeker dat je bij ons wil starten? Er zijn verschillende manieren om je met en zonder verwijzing bij ons aan te melden.

Zorgdomein of Zorroo verwijzing

Je huisarts of bedrijfsarts kan rechtstreeks een verwijsbrief naar ons sturen via Zorgdomein (een landelijk verwijsplatform) of Zorroo (een regionaal verwijsplatform).

Je hoeft je in dat geval niet meer zelf aan te melden via het aanmeldformulier. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met jou op via email. Geen mail ontvangen? Check dan je spam. 

Verwijsbrief op papier of in je mail

Je kan je ook zelf bij ons aanmelden met een verwijsbrief die je huisarts of bedrijfsarts rechtstreeks aan jou heeft gegeven. Dat doe je door het aanmeldformulier in te vullen en de verwijsbrief te uploaden.

Aanmelden zonder verwijzing (zelf betalen)

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om jouw therapie zelf te betalen. Hiervoor is géén verwijsbrief nodig. In het aanmeldformulier kan je deze keuze aangeven. 

Meer informatie over de voor- en nadelen van een verwijzing en het aanvragen van een verwijsbrief vind je hier


Na je aanmelding

Telefonische screening

Vaak plannen we na je aanmelding eerst een telefonische screening (pre-intake) door een ervaren GZ-psycholoog. In dit gesprek leggen we meer uit over het vervolg, vragen we naar je voorkeuren en checken we of wij de juiste zorg voor jou in huis hebben. 

Intakegesprek

Lijkt het erop dat de aanpak van Stroomlijn past bij jouw klachten? Dan volgt na aanmelding een intakegesprek (via beeldbellen of op de praktijk). 

Behandelplan

We maken dan samen een concreet behandelplan voor de behandeling van jouw klachten. In sommige gevallen blijkt in dit gesprek dat onze hulp toch niet toereikend is. We geven je dan een advies voor een behandeling elders.

Kortdurende behandelingen

Wij behandelend kortdurend. Dat wil zeggen dat we trajecten aanbieden van maximaal 10 sessies. Na intake maken we een inschatting of je een kort, middellang of intensief traject nodig hebt. 

  • Kort: In totaal 4 sessies (inclusief intake en eindgesprek)
  • Middel: In totaal 7 sessies (inclusief intake en eindgesprek)
  • Intensief: In totaal 10 sessies (inclusief intake en eindgesprek)

Vergoedingen

Met een verwijsbrief van je huisarts kunnen wij de gesprekken declareren bij je zorgverzekeraar, dit valt onder je basisverzekering. Als je nog verplicht eigen risico open hebt staan dan wordt dit eerst aangesproken. Heb je nog geen verwijsbrief, maar wil je deze wel aanvragen? Klik dan hier

 

Eenmalige sessie plannen

Liever geen volledig behandeltraject maar behoefte aan een eenmalige sessie met een psycholoog? Lees dan hier meer over ons nieuwe behandelaanbod Single Session Therapy (SST).