Vertel ons wat je vindt!

Zorgkaart Nederland

We vinden het belangrijk om te weten hoe jij onze zorg ervaart. Zo kunnen we onze zorg nog beter aan laten sluiten bij jouw wensen.

Heb je op- of aanmerkingen op de behandeling of je behandelaar? Schroom niet om deze ook al tijdens de behandeling te delen; in een gesprek of per e-mail. Als we weten wat jij niet of juist wel prettig vindt, kunnen wij je behandeling hierbij beter laten aansluiten.

Daarnaast stellen wij het op prijs als je een beoordeling achterlaat op Zorgkaart Nederland. Natuurlijk is het fijn als mensen positief zijn, maar kritische feedback is ook welkom. Klik hier om anoniem een beoordeling te plaatsen. 

CQ-index

Bij het einde van elke behandeling meten we ook met een vragenlijst hoe jij, de cliënt, de behandeling hebt ervaren. Deze vragenlijst heet de CQ-index. Dit is een rapportcijfer tussen de 0 en de 10. Onze score van het afgelopen jaar (2023) is een 8,8.

Uit de feedback van de cliënten hebben we onder andere geleerd dat er behoefte is aan nóg meer flexibiliteit: Het komende jaar willen wij daarom de behandelcapaciteit in de avonduren gaan uitbreiden.  Ook willen we graag nog flexibeler in kunnen spelen op de behoefte van onze cliënten om een mix van zowel behandeling op de praktijk als online aan te bieden. 

 

Wat onze cliënten zeggen...

"Ik heb een online behandeling gehad bij Stroomlijn. In het begin vond ik het wel wennen, maar uiteindelijk vond ik het eigenlijk hetzelfde als gewone gesprekken op een praktijk. Ik kreeg veel tips en handvatten om mee te oefenen en ik voel me gelukkig nu veel beter. Ik had een hele fijne psycholoog. Ik vind het moeilijk om over mijn gevoel te praten, maar bij haar lukte dit wel goed. Kan het eigenlijk iedereen aanraden om een keer te doen als je jong bent."

"Ik ben erg tevreden met de behandeling. Ik werd met veel respect en aandacht behandeld wat ik erg belangrijk en fijn heb gevonden. Ik kon hierdoor mezelf wat meer openstellen en over dingen praten waar ik anders niet graag over praat. Dus complimenten aan de zorgverlener."

"Hier gelukkig geen wachtlijst zoals op veel andere plaatsen. Ik kon binnen twee weken al terecht bij Monique, een zeer deskundige psycholoog. Iemand die echt goed naar je luistert en ook af en toe tegengas durft te geven."

"Ik heb een hele prettige en onwijs leerzame ervaring gehad met Stroomlijn Online Psychologie. De afwisseling tussen online en fysieke afspraak mogelijkheden vond ik heel fijn! Daarnaast werken ze met online modules zodat de je thuis ook aan de slag kan om vooruitgang te boeken. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de gesprekken en had echt het gevoel dat de psycholoog me vooruit wilde helpen. Door de deskundigheid van de psycholoog heb ik ongelooflijk veel geleerd in mijn traject. Ik heb enorme vooruitgang geboekt en daar ben ik ze onwijs dankbaar voor."