Jane Bouwman, psycholoog

Jane is afgestudeerd in de Klinische psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Na haar studie heef ze zich met diverse cursussen en nascholingen ontwikkeld tot een breed inzetbare psycholoog. Ze heeft veel ervaring in online behandelen van diverse klachten. 

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd in Clinical Psychology aan de Universiteit Utrecht. De afgelopen jaren heb ik cliënten behandeld met o.a. verscheidene angstklachten, depressie, PTSS, AD(H)D, slaapproblemen, negatief zelfbeeld en persoonlijkheidsproblematiek. Ik heb diverse verdiepende cursussen gevolgd om mijn ‘gereedschapskist’ aan te vullen: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), CGT voor Insomnia en Schematherapie. Daarnaast heb ik tevens ervaring met het doen van psychodiagnostische onderzoek. Ik ben lid van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapieën (VGCt).

Mijn streven is om een warme en veilige basis te creëren van waaruit jouw herstel en persoonlijke ontwikkeling kan plaatsvinden. Naast betrouwbaarheid, transparantie en warmte vind ik ruimte voor gepaste mildheid en humor net zo belangrijk. Met passie en enthousiasme ga ik graag samen met jou aan de slag om aan jouw doelen te werken. Door middel van online behandeltrajecten bij Stroomlijn kunnen we flexibel en laagdrempelig te werk gaan.