Julia Bouws, psycholoog

Julia heeft in 2018 haar Master Klinische Ontwikkelingspsychologie behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2022 heeft ze de opleiding tot Holistisch Coach afgerond.

Zij heeft haar kennis sinds haar studie verbreed met o.a. de opleidingen Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Schematherapie, EMDR en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). 

 

Lidmaatschappen en registraties
• Lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen
• AGB-code: 94112433

Achtergrond

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de volwassenenzorg bij verschillende GGZ-instellingen. Ik heb hierbij ervaring opgedaan in het behandelen van klachten gerelateerd aan een negatief zelfbeeld, angst, burn-out, somberheid en paniek.

Daarnaast heb ik ervaring met vraagstukken als autonomie, identiteit en zingeving. Ik werk graag met Positieve Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, ACT (Acceptance & Commitment Therapy), Oplossingsgerichte Therapie en Mindfulness.

Ik probeer vraagstukken op een holistische manier te benaderen door niet alleen aandacht te hebben voor jouw gedachten, gedrag en emoties, maar ook voor jouw lichaam, voorgeschiedenis en zingeving.

In de behandeling zal ik samen met jou werken aan inzicht krijgen in je valkuilen en zal ik je stimuleren je eigen krachten meer in te zien en in te zetten. Ik vind het belangrijk om onbevooroordeeld te luisteren zodat er een vertrouwde en veilige behandelrelatie ontstaat.

Waarom Stroomlijn?

Stroomlijn werkt vanuit positiviteit en vertrouwen, waarden die voor mij persoonlijk ook belangrijk zijn. De ontspannen en laagdrempelige sfeer die hierdoor ontstaat past goed bij mij en bij hoe ik als psycholoog graag werk.