Voel jij je constant gespannen, moe, opgebrand? Dat is niet zo gek. De meerderheid van het zorgpersoneel ervaart momenteel klachten van overbelasting. 

Onderzoek toont aan dat hulpverleners een risicopopulatie vormen voor het ontwikkelen van stresssymptomen en symptomen van burn-out.

In het bijzonder verpleegkundigen blijken hier extra gevoelig voor. Zo toonde een recente studie aan dat 12,4% van de verpleegkundigen een hoog risico heeft voor het ontwikkelen van burn-out. En dat was nog voor het Corona-tijdperk.


Hoe gaat het nu met jou?

De werkdruk is hoog. Hoger dan ooit. Collega’s die ziek worden of zich (moeten) laten testen. Langdurig moeten werken onder spanning, met angst om besmet te raken of anderen te besmetten, het hakt er flink in. Merk jij dat je last hebt van mentale overbelasting? Test het hier.

Ons aanbod

Het is helemaal niet gek als het even niet zo goed met je gaat. En het is al helemaal niet raar om daar hulp bij te vragen. Ons team van deskundige behandelaren staat graag voor je klaar. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een afspraak in de online agenda. We bespreken dan je klachten of hulpvraag en kijken of het aanbod van stroomlijn passend is.